Нов протест срещу зеления сертификат ще организира до 10 дни Възраждане. Това съобщи

...
Нов протест срещу зеления сертификат ще организира до 10 дни Възраждане.
Това съобщи
Коментари Харесай

"Възраждане" готви нов протест срещу зеления сертификат

Нов протест срещу зеления документ ще провежда до 10 дни " Възраждане ".

Това заяви лидерът  Костадин Костадинов  на брифинг в коридорите на Народното събрание, предава в.24 часа.

Причината за недоволството на " Възраждане " е неналичието на съвещания на работната група за зеления документ, основана след срещата на Костадинов с премиера след протеста на 12 януари.

Топа се топката и се бави работата на групата. Толерантни и търпеливи, само че не сме и глупави. Опитват се да протакат нещата, разяснява той. И подсети, че е минал 1 месец от протеста на 12 януари.

Това е пренебрежение не към нас, а към жителите, които застават зад тази идея, разяснява водачът на " Възраждане ". Той описа цялата фактология до момента.

След като другата страна не желае диалог с нас и изтърпяхме доста време, организираме протест - откакто няма диалог в институциите, ще има диалог на улицата, разяснява Костадинов.

От 1 март се вкарва зеления документ в цялата администрация, станало ясно пък от писмен отговор на здравния министър до народен представител от " Възраждане ".

Ако в този момент се обади министър председателят, желаеме да чуем дата, на която пада зеленият документ и тя би трябвало да е в границите на идващите 10 дни, сложи изискване Костадинов. Най-късно до 20 февруари, даде период той.

А на КСНС на 15 февруари той ще изиска проби от всички участници в съвета при президента. Тъй като, в случай че някой се е разсополивил, не желая да ме затварят отново, пошегува се водачът на " Възраждане ".

Нямаме санкции, тъй като никой не ни е глобил - получихме вести, само че не сме взели актовете, в случай че се наложи, ще ги спорен в съда. А и датата беше сбъркана. Това беше наказателна акция, тъй като бяхме поискали оставката на министърката, изясни Костадинов. И попита за какво на РЗИ не е направил усещане цигарени пушек в коридорите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР